All in Abyss: Judge the Fake – Minden, amit tudunk (2024)

All in Abyss: Judge the Fakeegy új indie játék, amelyet egy rövid Steam oldallal és előzetessel jelentettek be. A játék a klasszikus vizuális újszerű formulát követi, néhány csavarral a keverékben, hogy egy kicsit felfrissítse a dolgokat. Ha még soha nem játszott vizuális regény típusú játékkal, akkor a játékmenet kissé zavarónak tűnhet. Az alábbiakban áttekintünk mindent, amiről tudunk All in Abyss: Judge the Fake.

Mi minden van az Abyssben: Judge the Fake

All in Abyss: Judge the Fakeegy egyedülálló összeállítás, amely egyesíti a vizuális regényt a pókerrel. A játék nagyon narratív jellegűnek tűnik, és összekeveredik az animék között Kakegurui és valami a vénában a Danganronpa játékok bizonyítási rendszere. A játék stílusosnak tűnik, és komoly hangvételűnek tűnik, különös főszereplővel. A játékosoknak úgy kell gondolniuk rá, mint egy kaszinójáték és egy sötét felhanggal rendelkező vizuális regény keverékére.

TörténetAll in Abyss: Judge the Fake – Minden, amit tudunk (1)

Elvállalod egy Asuha Senahara nevű fiatal lány szerepét. Ashuha egy hihetetlen szerencsejátékos, aki egyik helyről a másikra járja az utat. Legújabb vállalkozása a Gambling Ward, ahol szerencsejátékok döntik el a sorsot. Az egyházközséget a Boszorkányok uralják, a jómódú szerencsejátékosok csoportja, akik semmiben sem állnak meg, hogy nyerjenek. A legtöbb esetben ez azt jelenti, hogy csalni fognak, hogy megőrizzék státuszukat. Asuhát felkelti ez a kihívás, és arra késztet, hogy mindegyiket legyőzd. A sors úgy dönt, veszít, és így kezdődik a játék, ahol vissza kell harcolnia a csúcsra. A végső cél a gazdagság felé vezető út.

Egyelőre csak három főszereplőt árultak el, köztük magát Ashuhát is. A Steam oldalon szerepel az első boszorkány, Uru és egy fiatal lány, aki segített Ashuhának, Mina néven. Úgy tűnik, hogy a játékban lesz hangszereplés, és a történet egyes részei animációsak lesznek, de nem világos, hogy mennyi, vagy csak a nagyobb boszorkányviadalokra. Egyelőre nem világos, hogy hány fejezet lesz, illetve, hogy a történet végig komoly hangvételű lesz-e. Jelenleg csak egy előzetes és a fejlesztő által a projektről közölt információk részei vannak.

játék

All in Abyss: Judge the Fake – Minden, amit tudunk (2)

A játékmenet két fő szempont, a felfedezés és a Texas Hold'em körül forog. Ez a póker egy olyan formája, ahol egyszerre két lapot kapsz. Öt közös lapból álló húzás áll rendelkezésre, és ezeket kombinálnod kell, hogy a legjobb kezed legyen. Ha valaha is játszottál a játékkal a való életben, akkor már meg kell értened Minden az Abyssben alapszabályok. A mérkőzések 1V1-esek, így nem kell attól tartanod, hogy egyszerre több ellenféllel kell szembenézned.

Ashuhának képesnek kell lennie legyőzni a boszorkányokat, és ehhez bizonyítékra van szüksége a csalásukra. Megtalálhatja az egyes fejezetek területeinek feltárásával, hogy nyomokat találjon, majd életre keltse a módszereiket. Miközben ezt csinálja, pénzt nyerhet, ha szerencsejátékokra hívja ki a város lakóit. Az összes meccsnek ugyanaz az elrendezése, és Asuha különleges képességekkel rendelkezik, amelyek segíthetnek megnyerni egy meccset. Van egy ikon is a gondolkodásra és egy elem használatára, de még nem világos, hogy ez milyen hatással lesz a játékra.

A képességek közül a legérdekesebb az All-in. Ez láthatóan kockára teszi Ashuha életét, de lehetővé teszi, hogy elképesztő bravúrokat hajtson végre. Hogy ez pontosan mit jelent a játékmenet szempontjából, az még nem világos, de a hangok alapján a képesség nem mindig lesz elérhető. Miután összegyűjtötted a bizonyítékaidat, a fejezet boszorkányával léphetsz előre a történetben. A játékosoknak meg kell jegyezniük, hogy van néhány újszerű vizuális szempont is, és a képernyőképek különböző útvonalakra mutatnak.

Fejlesztés

All in Abyss: Judge the Fake – Minden, amit tudunk (3)

All in Abyss: Judge the Fakeaz ACQUIRE Corp. és a WSS játszótér fejleszti. A WSS playground számos más független játékot is kifejlesztett, beleértve a stratégiai játékokat is A nagy gonoszság: Liliom stratégiája, Fiúság vége, és a közelgő Penge Chimera. ACQUIRE corp. elkészítette a A szamurájok útja 3 játékok és Tenchu ​​Shadows Assassin. Azt még nem határozták meg, hogy melyik stúdió a játék mely részein dolgozik. All in Abyss: Judge the Fake két tehetséges csapat kezében van, és bár úgy tűnik, hogy mindkettőjük számára új típusú játék lesz, a történetmesélési és játékmeneti tehetség már itt van.

Utánfutó

All in Abyss: Judge the Fake – Hivatalos INDIE Live Expo Bejelentés előzetes

A All in Abyss: Judge the Fake Az előzetes rövid és kissé rejtélyes a párbeszéde. Megmutat néhány grafikát és hangjátékot a játékból, mielőtt belevágna egy pörgős, de rövid animációba. Megjelenik néhány póker és vizuális regény szegmens, valamint néhány karakter. A legfigyelemreméltóbb az az egyedi művészeti stílus, amely az animációs és a vizuális regény szegmenseiben mutatkozik meg. Mókás, modern megjelenésű, amilyet nem gyakran látni sok videojátékban.

Platformok és kiadások

Jelenleg nagyon kevés információ áll rendelkezésre arról, hogy milyen platformokra számíthatunk All in Abyss: Judge the Fake. A játéknak nincs tervezett megjelenési dátuma sem. Már megerősítették, hogy a játék a Steam segítségével fog megjelenni PC-n. A cégek néhány más játéka több platformon is megjelent. Bár ez valószínűleg a játék sikerén múlik. Úgy tűnik, lehetséges, hogy az All in Abyss valamikor eljut az olyan konzolokhoz, mint a Nintendo Switch. Ezenkívül a játéknak nincsenek speciális kiadásai. A WSS playground korábbi kiadásai alapján nem tűnik valószínűnek, hogy kap egyet.

Szóval, mi a véleményed All in Abyss: Judge the Fake?Tudassa velünk a közösségi oldalainkonitt vagy lent a megjegyzésekben.

Kapcsolódó témák:All in Abyss: Judge the FakePCGőz

All in Abyss: Judge the Fake – Minden, amit tudunk (4)

Judson Holley

Judson Holley író, aki szellemíróként kezdte pályafutását. Visszatérés a halandó tekercshez, hogy az élők között dolgozz. Néhány kedvenc játéka a taktikai FPS játékok, mint például a Squad és az Arma sorozat. Bár ez nem is állhat távolabb az igazságtól, mivel olyan mély történetekkel rendelkező játékokat szeret, mint a Kingdom Hearts sorozat, valamint a Jade Empire és a The Knights of the Old Republic sorozat. Amikor nem gondoskodik a feleségéről, Judson gyakran vigyáz a macskáira. A zenéhez is érzéke van, főleg zongorára komponál és játszik.

All in Abyss: Judge the Fake – Minden, amit tudunk (5)

All in Abyss: Judge the Fake – Minden, amit tudunk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6245

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.